Endelig – nye slektssider!

I over 10 år har jeg presentert slektsforskningen min på web ved hjelp av statiske sider fra programmet GED2HTML. Det har fungert bra – programmet beholder samme side-adresser (URL) ved hver eksport, lager oversiktlige sider og har bidratt til kontakt med en hel del slektninger i både inn- og utland.

Men det er lenge siden de første tankene om utskifting av disse gamle sidene med noe mer moderne ble tenkt, og endelig – nå er det på plass.

Først ble det laget en versjon basert på programmet PhpGedView. Resultatet fungerte greit, men ikke ikke helt som planlagt. Et nytt forsøk ble derfor gjort med programmet TNG, og det er resultatet av dette du ser hvis du klikker deg til Jans slekt > Slektsdatabase under hovedmenyvalget Slektsforskning.

En hel del av informasjonen er åpent tilgjengelig for alle – men informasjon om nålevende krever registrering, godkjenning (er du familie?) og pålogging.

Jeg håper at mange interesserte vil bruk de nye mulighetene, også til å gi tilbakemelding om feil og mangler – noe som kan gjøres direkte på de nye sidene.

Close