Jan ble født i 1964 og har vokst opp på Åmot i Modum kommune i Buskerud fylke. Hvis du er på disse kanter må du ikke glemme å besøke  Blaafarveværket!
Etter å ha fullført sin allmennfaglige utdanning ved Hokksund Gymnas i 1983 flyttet Jan til Trondheim for å studere “elektroteknikk og datateknikk” ved NTH, eller det som senere ble omdøpt til NTNU. Etter studier og militærtjeneste (Heistadmoen, Kongsberg og Åsegarden, Harstad) flyttet han tilbake til Oslo-området i 1991/1992. Siden da har Jan arbeidet i Protector AS med teknologi for kontroll  og overvåking av korrosjon (rust) på armeringsjern i betong. Han bor nå i Asker sammen med sin kone Gro.

Slektsforskning har vært Jans hobby i mange år, og han har i perioden 2000-2015 hatt forskjellig oppgaver i foreningen DIS-Norge (nå Slekt og Data). Siden 2015 har litt av fritiden blitt brukt til brygging av øl.

Jan er interessert i teknologi på flere områder – og en stor tilhenger av åpen kildekode! Hjemmesiden du nå ser på kommer fra en maskin under skrivebordet hjemme hos Jan – og all programvare som er involvert er selvsagt basert på åpen kildekode.

Du kan kontakte Jan via:

mobil: +47-926 95 413
adresse: Vendla 20A, 1397 Nesøya
betaling: Paypal

eller via    
  Google Chat jan på eri.no &
  Google Meet jan.eri på protector-technology.com
     
   
     
  View Jan Eri's profile on LinkedIn  

Close