Jan Eri

Jan ble født i 1964 og har vokst opp på Åmot i Modum kommune i Buskerud fylke. Hvis du er på disse kanter må du ikke glemme å besøke  Blaafarveværket!
Etter å ha fullført sin allmennfaglige utdanning ved Hokksund Gymnas i 1983 flyttet Jan til Trondheim for å studere "elektroteknikk og datateknikk" ved NTH, eller det som senere ble omdøpt til NTNU. Etter studier og militærtjeneste (Heistadmoen, Kongsberg og Åsegarden, Harstad) flyttet han tilbake til Oslo-området i 1991/1992. Siden da har Jan arbeidet i Protector AS med teknologi for kontroll  og overvåking av korrosjon (rust) på armeringsjern i betong.

Slektsforskning (eller slektsgranskning om man vil) har vært Jans hobby i mange år, og han har i perioden 2000-2015 hatt forskjellig oppgaver i foreningen DIS-Norge.

Jan er også interessert i teknologi på flere områder - og en stor tilhenger av åpen kildekode! Hjemmesiden du nå ser på kommer fra en maskin under skrivebordet hjemme hos Jan - og all programvare som er involvert er selvsagt basert på åpen kildekode.

Du kan kontakte Jan via:

mobil: +47-926 95 413
adresse: Vendla 20A, 1397 Nesøya
betaling: https://www.paypal.me/JanEri

eller med lynmelding (IM)    
  Google Hangouts jan på eri.no
  Skype jan_eri

eller på en av disse tjenestene (som han ikke er så veldig aktiv på)

 

Follow janeri on Twitter View Jan Eri's profile on LinkedIn